Search for html5

html5
HTML 5.2.
The template element 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20. Interaction of template elements with XSLT and XPath 2 3. Elements 2 3 4 5 6 7 8 9.
Youtube videos afspelen in het HTML5 h.264 formaat appletips.
Enkele voordelen van HTML5 ten opzichte van Flash is onder andere dat videos direct starten met afspelen en dat je Mac aanmerkelijk minder zwaar wordt belast tijdens het afspelen van de video omdat de Flash plugin niet meer wordt gebruikt.
HTML5 en responsive design: een introductie Bright Answers.
Zie voor meer diepgang over deze elementen deze pagina. Dit artikel bevat slechts een introductie. In het artikel Het onvermijdbare HTML5: een geduchte concurrent voor native apps' vertellen we ook nog meer over HTML5 en gaan we dieper in op de nieuwe mogelijkheden.
W3C HTML5 technieken op een rij Webcreationz.
Veel meer, tot bijna alle informatie vind u op de W3C HTML5 website WordPress TwentyTenFive theme, maar dan standaard in HTML5 TwentyTenFive HTML5 website, met maar een beetje jQuery Solo: project management for creative freelancers Met HTML5, CSS3, Javascript en diverse webkits zijn de mogelijkheden eindeloos!
Native apps en web HTML5 apps vanuit het perspectief van ontwikkelaars Bright Answers.
Een tussenweg was er niet; tot HTML5. Met HTML5 kun je apps ontwikkelen die op het eerste gezicht native apps lijken. Je kunt een app zelfs in een icoontje inkapselen op het scherm van een smartphone zonder dat de gebruiker een aparte webpagina in zijn browser hoeft te openen.
HTML5 Rocks A resource for open web HTML5 developers.
HTML5 Banners DoubleWeb.
Wij maken al onze online banners in HTML5 waardoor die zowel op een desktop als op een laptop en een iPad, iPhone of Androiddevice zichtbaar is. De inzet van een HTML5 banner draagt bij aan een optimale conversie. Dit betekent dat zoveel mogelijk bezoekers die jouw website bereiken, daadwerkelijk overgaan tot een inschrijving, informatie-aanvraag of een bestelling.
Html5-advertenties Google AdMob Help.
Vervolgens kunt u de bestanden exporteren en uploaden in zip-indeling wanneer u uw campagne maakt in AdMob. Opmerking: Html5-advertenties zijn alleen beschikbaar als u adverteert voor een website of een app die ergens anders wordt gehost. Sommige componenten van Google Web Designer worden niet ondersteund in AdMob. Download a sample HTML5 ad ZIP. Aan de slag gaan met Google Web Designer. Google Web Designer is een geavanceerde webapplicatie waarmee u html5-advertenties en andere webcontent kunt ontwerpen en samenstellen in een geïntegreerde visuele en code-interface. In de ontwerpweergave van Google Web Designer kunt u content maken met behulp van tekengereedschappen, tekst en 3D-objecten.
Uw ActionScript-code converteren naar HTML5.
Leren en ondersteuning. Uw ActionScript-code converteren naar HTML5. Ontdek hoe u FrameScript-codes in ActionScript naar JavaScript-codes converteert in HTML5 Canvas. ActionScript toewijzen aan HTML5-codefragmenten. De volgende lijst bevat equivalenten van JavaScript/HTML5-codefragmenten voor de FrameScript/ActionScript-codes.: Stoppen bij dit frame. Klikken om naar het frame te gaan en te stoppen.
HTML Standard.
1.2 Is this HTML5? 1.7 Design notes. 1.7.1 Serializability of script execution. 1.7.2 Compliance with other specifications. 1.8 HTML vs XML syntax. 1.9 Structure of this specification. 1.9.1 How to read this specification. 1.9.2 Typographic conventions. 1.10 A quick introduction to HTML. 1.10.1 Writing secure applications with HTML.
HTML5 Wikipedia.
HTML5 introduceert nieuwe elementen die ervoor zorgen dat er meer structuur in het document komt, zoals header om het header-gedeelte aan te duiden, nav voor navigatie en article om het artikeldeel aan te duiden. Verder zijn er elementen die het mogelijk maken om interactieve content af te spelen zonder gebruik te maken van een Flash Player plug-in, zoals het element video.
HTML vs HTML5 vs XHTML: the Difference.
HTML vs HTML5. Created by a group called WHATWG, HTML5 was intended as an improvement over the older versions of HTML, meant to solve some of the existing cross-browser compatibility problems. Listed below are some of the main differences between HTML and HTML5.:

Contact Us